Deson

Web, ktorý má šmrnc! A ak ho budete čítať, tak ho budete mať aj vy. Prečítajte si o tom, čo je IN a čo zasa OUT a držte krok s modernou spoločnosťou.

Ako dekorovať byt


Bývanie v byte môže byť viac ako komfortné. O to viac, keď si byt prispôsobíte svojím vlastným predstavám. Inšpirácií na internete alebo v magazínoch o bývaní nájdete viac ako dosť. Stačí sa len nadchnúť, nový námet si zladiť so svojou vlastným snom o ideálnom bývaní a napokon to celé premietnuť do praktického života a premeniť na realitu. Ak vám na realizáciu chýbajú finančné prostriedky, istotne si poradíte a oceníte množstvo produktov a služieb, ktoré ponúkajú bankové aj nebankové inštitúcie pre fyzické, ale aj pre právnické osoby. Ak ste vybavený dostatočným množstvom peňazí, potom sa už môžete naplno pustiť do prestavby bytu, alebo do jeho zariaďovania vyslovene podľa vášho vlastného gusta. Podlahy, steny, rozmiestnenie nábytku a to všetko v tom či onom štýle.

moderný štýl v pastelových farbách

Pri tom všetkom nezabúdajte ani na dekorácie, ktoré celé zariadenie zjemnia, zharmonizujú celý príbytok a dodajú mu ten správny nádych. A o to práve ide, vytvoriť si z daných priestorov skutočný domov, kde sa radi vraciame po dlhom vyčerpávajúcom pracovnom dni a kde nadobúdame nové sily a energiu pre naše ďalšie fungovanie. Ak disponujete aj balkónom, je to ďalšie miesto, ktoré je súčasťou vášho bývania, z ktorého si môžete vytvoriť miesto pre oddych.

večerná idylka v domácom prostredí

Stačí si ho vybaviť pohodlným gaučom so stolíkom, kde si môžete položiť váš obľúbený nápoj či knihu, pridať zopár kvetov, ktoré vás vedia aj po rokoch ohúriť. Pokojne si môžete vybrať aj úžitkové rastliny alebo bylinky, ktoré vám budú v priestore balkóna krásne rozvoniavať. Nemalo by chýbať osvetlenie v podobe lampášov so sviečkami alebo svetelných reťazí, ktoré vykúzlia nezameniteľné čaro vo večerných a nočných hodinách. Minimalistický štýl dáva do popredia minimum drobných predmetov, ktoré nemajú svoje dostatočné praktické použitie, vstavané elektrické spotrebiče, kuchynskú linku bez úchytiek, čím sa vytvára dojem stálej čistoty v danom prostredí bytu.